Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΑΡΧΗ…

Η ιστορία μας ξεκινά το μακρινό 1947 όταν ο Αδαμάντιος Ζαΐρης σε ηλικία 12 ετών εργάζεται αρχικά στο περίφημο τότε Ζαχαροπλαστείο Γαλανός στη Χώρα της Άνδρου. Ανακαλύπτοντας το ταλέντο, το μεράκι και την αγάπη του για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και εξελίσσοντας την ανάγκη του για μάθηση, συνεχίζει την πορεία του στο φημισμένο Zonar’s της Αθήνας. Το 1961 επιστρέφει στην Άνδρο και μαζί με τον αδερφό του Δημήτριο Ζαΐρη ανοίγουν το πρώτο κατάστημα στον κεντρικό πεζόδρομο της πρωτεύουσας του νησιού, το οποίο, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έμελλε να γίνει σημείο αναφοράς των κατοίκων. Το 1972, μόνος του πλέον, συνεχίζει την πορεία του στη ζαχαροπλαστική με ιδιόκτητο εργαστήριο στη Μεσαριά, στο οποίο συνεχίζει να στεγάζεται το κατάστημά μας έως και σήμερα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ …

Το 1995 αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση ο γιος Λεωνίδας Ζαΐρης, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή που χαρακτηρίζεται από ποικίλα γαστριμαργικά σταυροδρόμια. Έχοντας ως βάση την άριστη γνώση των παραδοσιακών γλυκών και με προτεραιότητα τις πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, αρχίζει να πειραματίζεται από πολύ νωρίς με νέες πρωτότυπες συνταγές, ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις. Ως επιστέγασμα αυτής της εξέλιξης, το 2010 πραγματοποιείται ανακατασκευή των εγκαταστάσεων, από την οποία προκύπτει ένα υψηλών προδιαγραφών σε θέματα υγιεινής εργαστήριο και ένας χώρος υποδοχής των πελατών αντάξιος των προσδοκιών τους.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

Η ποιότητα της πρώτης ύλης είναι για εμάς μέγιστης σημασίας. Όλα τα γλυκά μας φτιάχνονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, όπως φρέσκο βούτυρο και αυγά, γάλα ημέρας για τα παγωτά, φρούτα εποχής για τα γλυκά κουταλιού, μέλι θυμαρίσιο από εγχώριους παραγωγούς για τα παραδοσιακά μας γλυκά και, φυσικά, την εξαιρετική Βελγική σοκολάτα Callebaut.