ΓΛΥΚΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Από την τούρτα γάμου των ονείρων σας μέχρι γλυκίσματα για βαπτίσεις και αρραβώνες, το
ζαχαροπλαστείο μας σας προσφέρει εκπληκτικές δημιουργίες για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Χρωματίστε τα πιο όμορφα γεγονότα της ζωής σας με πινελιές παράδοσης και φινέτσας επιλέγοντας να κεράσετε τους καλεσμένους σας Ανδριώτικα αμυγδαλωτά και παστίτσια σε πανέμορφες συσκευασίες που διατηρούν τα γλυκά φρέσκα και ταιριάζουν με τις μπομπονιέρες σας, καθώς διατίθενται σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής γλυκών για βάπτιση και γάμο και στην Αθήνα (η φροντίδα της παραλαβής τους από το λιμάνι της Ραφήνας ανήκει σε εσάς).

""
""
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πείτε μας λίγα λόγια για το γάμο ή τη βάπτιση των ονείρων σας. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

    Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά τη χρήση αυτής της φόρμας επικοινωνίας θα αποθηκευτούν έως και 6 μήνες για να μπορούν να διεκπεραιωθούν τα αιτήματα σας και σε περίπτωση επακόλουθων ερωτήσεων που ενδέχεται να προκύψουν. Δεν θα κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας.